Personal Trainer, instructor si antrenor de sanatate din Arad
Despre mine
“Fitness-ul este un sport si trebuie tratat ca atare. Necesita sacrificii, mult timp petrecut in sala, printre aparate, o alimentatie nu numai sanatoasa, ci si dedicata cresterii masei musculare. Am cunoscut toate etapele pe care le vei experimenta si tu daca acum te afli la inceput de drum. Iti spun ca nu este usor, dar cu vointa si rabdare vei ajunge acolo.”
Eu asta mi-am dorit: sa am muschii foarte bine dezvoltati, sa am un corp de culturist si am fost dispus sa fac toate sacrificiile necesare pentru asta. Tu iti poti dori la fel ca mine sau mai putin. Mai important decat asta este insa ca ceea ce faci sa fie adecvat scopului tau, corpului tau si ritmului tau.

Antrenorpersonalonline.ro a fost creat tocmai pentru a te ajuta pe tine sa cunosti acest sport, sa ii intelegi principiile dupa care se ghideaza, sa iti descoperi propriul corp, propriile avantaje si puncte slabe, dar si sa pui in aplicare cele invatate.

Vei gasi aici materiale mai mult decat interesante, unele ce se adreseaza mai mult incepatorilor in acest sport, altele pentru nivelele superioare. Am grupat articolele in trei mari categorii, una dedicata sanatatii corporale si a obiceiurilor ce ne duc pe aceasta cale, o alta dedicata unei alimentatii sanatoase – cu principiile de baza ale acesteia, dar si cu demitizarea unor alimente – , si cea de-a treia destinata in mod expres antrenamentelor de fitness, exercitiilor si diverselor aspecte legate de acest sport.

Eu iti sunt alaturi pe acest drum in calitate de personal trainer online. Am ales si aceasta varianta pentru ca nu poti face fitness fara sa fii ghidat pe drumul cel bun, iar online-ul este disponibil oricand, chiar si in afara orelor de program ale unui antrenor pe care il poti gasi intr-o sala de fitness. Iti povestesc din experienta mea si te ajut sa iti creezi propriul drum.